Menu
Ilona Luca | Kleur & Stijladvies Driebergen - [email protected]

Lab of Style kleding & stijladvies Consulten

Met het kleding en stijladvies van Lab of style leer jij je eigen figuurlijn, verhoudingen en pluspunt kennen. Hierdoor kan jij makkelijk een vertaling maken hoe jij door midden van kleine aanpassingen in je kleding stijlvol voor de dag kunt komen. Na de verschillende adviezen ontwikkel jij je persoonlijke stijl nog meer en leer je alle do’s en don’t kennen voor jou lichaam. De ideale stijl creër jij namelijk zelf! Met een beetje hulp van mij.

Je eigen stijl met je eigen persoonlijke kenmerken is waar menig man en vrouw naar op zoek is. Door een verbinding te leggen tussen het innerlijke en het uiterlijke ontstaat er balans en harmonie. Thuis voelen in je kleding en dit ook uitstralen.

“Mode komt en gaat, stijl blijft” – Coco Chanel

Mode is een prachtig vak, maar om alles bij te houden is lastig. Met het stijladvies zal ik jou handvatten geven om jouw eigen stijl te creëren. De nieuwe collecties in de winkel die volgens de nieuwste mode zijn kunnen voor verwarringen zorgen en vaak zie je door het bos de bomen niet meer. Met de tip & tricks die jij van mij zult krijgen, weet jij binnen no time of een kledingstuk wel of niet geschikt is voor jou. Of hoe je het kledingstuk geschikt kan maken voor jouw figuurlijn. Ben jij er klaar voor om de wereld van mode te omarmen?