Menu
Ilona Luca | Kleur & Stijladvies Driebergen - welcome@labofstyle.nl

Een persoonlijk kleuradvies

Hoe kan het dat de één diepe kleuren goed staat en een ander weer straalt in pastel tinten? Het heeft allemaal te maken met jouw persoonlijke kleurenpalette. Ik neem jou mee op reis door de wereld van kleuren. Tijdens dit kleuradvies gaan wij op ontdekkingtocht om erachter te komen of jij een midden toon herfst bent of een gedempte lente. Of pas jij beter in de Winter of zomer?

Wat kan ik hier nu mee?

Ken je de situatie dat mensen je vragen of jij wel goed geslapen hebt? Of dat je baas vraagt of jij je wel goed voelt? Jij voelt je prima, maar mensen schijnen dat niet te zien. Waarschijnlijk oog je dan “flets” en dit zou heel goed kunnen doordat de kleur die je draagt niet je optimale zelf naar boven haalt.

Na jouw kleurenanalyse weet jij alle do’s en don’t als het aankomt op stralen door middel van de juiste kleuren in je kleding. Maar en leuke sjaal of een goed sieraad kan ook veel goed doen!

Kan jij niet wachten om er samen met mij achter te komen welk kleurtype jij bent? Leuk, dan ontmoet ik jou graag! Laten we er een gezellige middag van maken.